Hoofdpagina

Uit www.e-lonka.nl

Versie door IduPree (Overleg | bijdragen) op 4 okt 2017 om 14:23

(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
De juiste mix!
“Tekst en beeld zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als deze goed zijn samengebracht dan versterken ze elkaar.”


In de afgelopen vijftien jaar heb ik ruime ervaring opgedaan met het aanbieden van (digitale) leeroplossingen en het ontwikkelen en verbeteren van kennis bij mensen. Bij alles waar ik me op richt is context creëren voor mij de essentie.

Ik denk graag mee met organisaties die al bezig zijn of willen starten met professionele ontwikkeling van hun medewerkers en/of (bedrijfs)informatie / documentatie toegankelijk willen maken voor hun organisatie.

Vormgeving, leeromgeving, content en kennisbanken zijn de vier pijlers waarop ik me richt.
OsZw a02.jpg
Leeromgeving
De keuze voor het type leeromgeving is bij elke klant anders maar heeft wel een aantal kenmerken die bij elke keuze terugkomen.

Afwisseling van leervormen waarbij leren op de werkplek en leren van elkaar centraal staan. Uiteraard kan dit aangevuld worden met trainingen en/of workshops.

Ilonka02.jpg

Wie ben ik?

Managementopleiding, Kunstacademie, (Grafisch) vormgever, Verkoopleider, Opleidingsadviseur, HRD en Opleidingskunde, Projectleider, Ontwikkelaar e-learning, Websites ontwikkelen; en de rode draad in dit alles is …..
Kennisbanken
Niet altijd is er behoefte aan een digitale leeromgeving of e-learning maar is het belangrijk dat kennis zoals bijvoorbeeld productinformatie, bedrijfs- en of personeelsinformatie online wordt aangeboden. Dit kan eenvoudig door pdf documenten online beschikbaar te stellen maar kan ook via een kennisbank alla wikipedia.
e-learning
kennisbank
context
vormgeving
E-learning.PNG
Kennisbankafb.PNG
Context.PNG
Vormgevingslider.PNG